• شنبه تا چهارشنبه 8:30-17 پنجشنبه 8:30-12:30
  • info@imennet.net
مشاوره رایگان 02174391800

ویروس چیست؟

ویروس های کامپیوتری برنامه هایی هستند که مشابه ویروس های بیولوژیک گسترش یافته و پس از وارد شدن به کامپیوتر اقدامات غیرمنتظره ای را انجام می دهند. با وجودی که همه ویروس ها خطرناک نیستند، ولی بسیاری از آنها با هدف تخریب انواع مشخصی از فایل ها، برنامه های کاربردی و یا سیستم های عامل نوشته شده اند. و باید برای از بین بردن آن ها از نرم افزارهای آنتی ویروس ایمن استفاده کنید.

ویروس ها هم مشابه همه برنامه های دیگر از منابع سیستم مانند حافظه و فضای دیسک سخت، توان پردازنده مرکزی و سایر منابع بهره می گیرند و می توانند اعمال خطرناکی را انجام دهند به عنوان مثال فایل های روی دیسک را پاک کرده و یا کل دیسک سخت را فرمت کنند. همچنین یک ویروس می تواند مجوز دسترسی به دستگاه را از طریق شبکه و بدون احراز هویت فراهم آورد.

آنتی ویروس چیست؟

آنتی‌ویروس به نرم‌افزاری گفته می‌شود که وظیفه پاکسازی و جلوگیری از ورود ویروس و عوامل مخرب به کامپیوتر را بر عهده دارد. هسته مرکزی یک آنتی‌ویروس، موتور جستجوی آن است. این موتور از الگوریتم‌های جستجو برای بررسی لایه‌های مختلف فایل‌ها استفاده می‌کند. یکی از رقابت‌های تولید کنندگان آنتی ویروس، ساخت موتورهای پرسرعت و در عین حال دقیق است.

سوخت و نیروی محرکه موتور جستجوی آنتی‌ویروس، شناسه ویروس است. شناسه بخشی از رشته لایه‌های مختلف فایل‌ها را در بر دارد و مانند اثر انگشت برای هر ویروس یکتا است.
موتور جستجو با الگوریتم مخصوص خود میلیون‌ها فایل را در مدت زمان کوتاهی بررسی می‌کند و از شناسه‌ها برای ردیابی فایل‌های آلوده و مخرب استفاده می‌کند.
رفتار آنتی‌ویروس با ویروس معمولاً توسط کاربر تعیین می‌شود. پیش فرض بیشتر آنتی‌ویروس‌ها خنثی‌سازی فایل آلوده با از بین بردن کد مخرب است.
در حالتی که کد، قابل جداسازی نباشد آنتی‌ویروس آن را پاک و یا قرنطینه می‌کند. فایل‌هایی که در قرنطینه نگهداری می‌شوند از طریق هیچ برنامه‌ای قابل دسترسی نیستند.
یکی از مزیت‌های استفاده از آنتی‌ویروس‌های اصل و خرید قانونی آن‌ها این است که شرکت سازنده خود را موظف می‌داند تا از طریق به روزرسانی بانک شناسه‌ها، شما را در مقابل جدیدترین ویروس‌ها ایمن کند.
قابلیتی که بیشتر برنامه‌های آنتی ویروس در موتور جستجوی خود ایجاد می‌کنند، توانایی شناسایی رفتارهای مشکوک فایل‌ها و ایجاد سطوح دسترسی برای برنامه‌های مختلف است.
به این ترتیب اگر شناسه ویروسی در بانک آنتی ویروس موجود نبود، موتور جستجو به طور خودکار رفتار فایل‌ها را زیر نظر می‌گیرد و اگر رفتار مشکوکی مشاهده کند به کاربر اخطار می‌دهد.

لزوم استفاده از آنتی ویروس ایمن

این روز‌ها تقریبا ‌هر هفته، اخباری پیرامون هک شدن سیستم‌های رایانه‌ای و وب‌سایت‌های گوناگون در فضای مجازی و انواع و اقسام باج افزار ها منتشر می‌شود. این امر نشان از آن دارد که همزمان با اوج‌ گیری روز‌افزون فناوری در پرواز خود به سمت موضوعات جدید و بیرون از تخیل، تهدیدات در فضای سایبر نیز به همین میزان افزایش یافته و خطر‌‌آفرین هستند.
به همین دلیل، یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های امروز‌ کاربران رایانه‌ها به ویژه با گسترش استفاده از اینترنت و افزایش ضریب نفوذ آن، حفظ امنیت سیستم‌های رایانه‌ای و صیانت از سرقت اطلاعات از سوی هکر‌ها و همچنین ویروس‌های رایانه‌ای است.
در این باره باید گفت که این کار منجر به آن شده‌ که این روزها بازار آنتی‌ویروس‌ها، بیش از همیشه داغ و رقابت در این بازار به شدت تنگاتنگ باشد.
در آخرین آزمونی که سال 2017 در این زمینه در آزمایشگاه AV-Comparative یکی از شناخته شده‌ترین آزمایشگاه‌ها در این رابطه انجام گرفته، قدرت شناسایی مهم‌ترین برندهای موجود در بازار با یکدیگر در معرض مقایسه گذاشته شده است. (تست آنتی‌ویروس‌ها‌‌ شامل شناسایی حین دسترسی، شناسایی از روی عملکرد، آزمون پاکسازی سیستم، آزمون شناسایی بی‌مورد یا False Alarm و همچنین آزمون کارکرد آنتی ویروس در استفاده از منابع سیستم است).

آنتی ویروس
آنتی ویروس
آنتی ویروس

همانگونه که در تصویر نیز مشخص است آنتی ویروس کسپرسکی جزو 5 آنتی ویروس ایمن می باشد که سالیان متمادی توانسته این جایگاه را برای خود حفظ کند.

آنچه ‌ذکر آن لازم است این که در آزمایشگاه‌ها‌ برای تست آنتی ویروس‌ها، روش‌ها و الگوریتم‌های متفاوتی برای انجام آزمون‌ استفاده می‌شود و بنا بر‌ همین روش‌ها، شاید نتایج متفاوتی از آزمون‌ها به دست ‌آید؛ برای نمونه، لابراتوار AV-Test با‌‌ یک روش متفاوت، اقدام به انجام آزمون آنتی ویروس‌ها می‌کند که در این آزمون‌ها، آنتی ویروس با حتی یک شناسایی بی‌مورد، قادر به دریافت گواهی تأیید نیست.

اما تقریبا می‌توان گفت که برخی برندهای معروف در بازار امنیت اطلاعات سایبری، تقریبا در همه آزمون‌ها نتایج مشابه و یکسانی را نشان داده‌اند، در حالی که برخی دیگر از این برند‌ها با توجه به نوع آزمون و سیستم عامل تحت آزمون نتایج بعضا متفاوتی را به نمایش گذاشته‌اند.
نکته اساسی درباره آنتی‌ویروس‌ها این است که هیچ کدام از آن‌ها قابلیت شناسایی ۱۰۰ درصد خطرات و تهدیدات پیرامون را ندارند. به همین علت، شرکت‌های امنیتی به فکر ایجاد راهکارهای جامعی همچون Internet Securityها و جامع‌تر از آن راهکار‌های امنیتی Endpoint افتاده‌اند؛ اما در پایان آنچه کاربر را مجاب به استفاده از یک برند خاص می‌کند، قدرت این برند و هزینه آن است.

شاید بهترین نمونه از آنتی‌ویروس‌ها را بتوان نمونه‌های رایگان آن با بالا‌ترین قدرت شناسایی در هم‌ ردیف‌های خود به شمار آورد؛ البته اگر کاربران قادر به پرداخت هزینه بالا برای حفاظت از رایانه خود نیستند.

ویروس کش ایمن چه نکاتی باید داشته باشد؟

یک ویروس کش ایمن باید در زمان‌هایی که شرکت تولید کنند ه اعلام می‌کند آپدیت شود تا بتواند بیشترین محافظت را از دستگاه شما داشته باشد. اگر پیام‌های آپدیت را نادیده بگیرید یعنی از دست جدیدترین ویروس‌ها و هکرها در امان نیستید.

  • آنتی ایکس باشد، یعنی با خرید یک آنتی ویروس ، شما یک آنتی اسپم ، آنتی ورم ، آنتی فیشینگ ، آنتی تروجان و یا حتی یک فایروال خرید کنید.
  • به صورت آفلاین و بدون اینترنت هم امکان آپدیت شدن را داشته باشد.
  • با بهترین پرفورمنس و سریعترین زمان ممکن سیستم های شما را اسکن کند.
  • در هنگام بوت شدن سیستم هم قابلیت اسکن داشته باشد.
  • پشتیبانی آنتی ویروس خوب از مهم ترین نکات است، یک ویروس کش حرفه ای باید پشتیبانی و پاسخ گویی سریع داشته باشد.
  • رابط کاربری ساده و قابل فهمی داشته باشد، به گونه ای که با کمترین دانش هم بتوان از آن استفاده کرد.

راه حل های تجاری کسپرسکی

بعضی شرکت‌ها صرفا به دنبال نمایش هستند اما برخی دیگر ساده و بکارآمد محصولاتی به واقع بزرگ خلق می‌کنند. این دیگر امری محرز است که در حوزه‌های مختلف اقتصاد، فقط شرکت‌هایی به موفقیت واقعی و ماندگار دست می‌یابند که به طور کامل خود را وقف موضوع خاصی کرده باشند و بر آن متمرکز بمانند. این موضوع برای ما همان نبرد بی‌امان با بدافزارهای رایانه‌ای است. 13 سال است که مجدانه در تلاش برای کشف و افشا، تحلیل و در نهایت نابودی انواع تهدیدهای حوزه فناوری اطلاعات هستیم. در طول این راه، توشه‌ای سترگ از دانش و تجربه را درباره بدافزارها و چگونگی مبارزه با آنها، برای خود اندوخته‌ایم.
و امروز، کسپرسکی کاملا جای پای خود را به عنوان یکی از چهار فروشنده برتر نرم افزارهای امنیت IT به کاربران نهایی در دنیا، محکم کرده است.

شرکت کسپرسکی

Kaspersky Lab یک گروه بین‌المللی است که بیش از 1700 متخصص کاملاً برجسته را در استخدام خود دارد و دفتر مرکزی آن واقع در مسکو است؛ که بسان سایر شعبات اصلی آن در اقصا نقاط جهان، سرپرستی فعالیت‌های نمایندگی‌های محلی و شرکای شرکت را در پنج نقطه جهان، یعنی: اروپای غربی، اروپای شرقی، خاورمیانه و آفریقا، آمریکای شمالی و جنوبی و منطقه آسیای شرقی و اقیانوسیه و ژاپن به عهده دارد. این شرکت در حال حاضر در بیش از صد کشور از نقاط مختلف جهان فعالیت دارد. محصولات و فناوری‌های آن، امروزه چتری حمایتی برای افزون بر 300 میلیون کاربر در دنیا گسترده است.
بدنه تصمیم‌گیری اصلی این گروه بین‌المللی، هیئت مدیره آن است که مسئول پیاده سازی استراتژی توسعه جامع و انتصاب مدیران ارشد است. این مجمع از چندین سهامدار و مدیر ارشد تشکیل می‌شود که هر کدام به نمایندگی از یک حوزه سرپرستی مرکزی و منطقه جهانی در هیئت حضور دارند.

دانش و تجربه منحصر به فرد

شرکت لابراتوار کسپرسکی از پیشتازان امنیت سایبری جهانی و کاملاً شناخته شده است که در 2017 جشن 20 سالگی خود را می گیرد. تخصص امنیتی و دانش عمیق از تهدیدات در این لابراتوار منجر به تولید مستمر محصولات و راه حل هایی به منظور محافطت از کسب و کار، زیرساخت حیاتی، دولت و مشتریان در سرتاسر جهان شده است. سبد محصولات این شرکت شامل محصولات پیشرو در محافظت از نقاط پایانی (Endpoints) سرویس ها و راه حل های امنیتی دیگر جهت مبارزه با تهدیدات سایبری پیچیده که دائم در حال توسعه هستند می باشد.

هم اکنون بیش از 400 میلیون کاربر و 270 هزار شرکت توسط آنتی ویروس کسپرسکی محافظت می شوند.محصولات سازمانی برای سازمان های بزرگ، خدمات مالی و بانکداری، بیمه، دولت، صنایع انرژی، ارتباطات و مخابرات، ارائه کنندگان خدمات مدیریت امنیت، خرده فروشی، هتل داری، درمانی و بهداشتی، رستوران ها، فروش بلیط، حمل و نقل و ارائه کنندگان دستگاه های ATM و POS مناسب می باشند.

بی‌شک، ارزشمندترین دارایی شرکت اندوخته گران‌قدری است که از دانش و تجربه در این سالیان مبارزه با ویروس‌ها و سایر تهدیدات IT حاصل کرده و برای ما امکان توسعه بیش از پیش کار خود را در زمینه مبارزه با بدافزارها فراهم نموده است. و کمک کرده است تا در رقابت با رقبا همواره یک گام جلوتر باشیم و بتوانیم برای کاربرانمان قابل اعتمادترین سطح از امنیت و محافظت را در برابر انواع حملات جدید تأمین کنیم.

آنتی ویروس کسپرسکی

Kaspersky Lab به واسطه تخصص بالا و نگاه ویژه‌ای که دارد، هم اکنون تبدیل به یکی از سرآمدان بازار در عرصه تولید و توسعه آنتی ویروس‌ها شده است. محصول اصلی شرکت، Kaspersky anti – Virus، مرتباً از رهگذر آزمایش‌هایی که مراکز پژوهشی بین‌المللی معتبر و نشریات IT انجام می‌دهند، جوایز برتر را دریافت می‌کند. لابراتوار کسپرسکی همواره در زمینه عرضه و توسعه بسیاری از استانداردهای تکنولوژیک در صنعت آنتی ویروس، پیشرو بوده است.

از جمله راه‌ حل‌های همه جانبه برای لینوکس، یونیکس و NetWare؛ یک تحلیل‌گر شهودی نسل جدید که برای تشخیص ویروس‌های جدیداً منتشر شده طراحی شده، محافظت مؤثر در برابر ویروس‌های کلان و چند ریختی، پایگاه داده آنتی ویروس که به طور پیوسته به روز می‌شود و ابداع تکنیکی برای تشخیص ویروس‌ها در فایل‌های آرشیوی و زیپ شده. anti – Virus 2011 کسپرسکی محصولی است که هدف آن کاربران پیشرفته‌تر است. این آنتی ویروس مجهز به فناوری‌های ضد ویروس اثبات‌شده‌ای است که امنیت کامل را برای میلیون‌ها کاربر در سراسر جهان تأمین می‌کند. نسخه سرور و تحت شبکه آنتی ویروس کسپرسکی به عنوان یک راه کار هوشمندانه، دقیق و ایمن در برابر محافظت از اطلاعات سرور ها و شبکه های رایانه ای می باشد.

تصور اینکه صنعت ضدویروس‌ها بدون فناوری‌های متعددی که لابراتوار کسپرسکی خلق و ابداع کرده چگونه می‌توانست باشد، دشوار است. واقعیت این امر را می‌توان با نگاهی به عناوین شرکت‌های نرم افزاری معتبر متعددی که امروزه موتور آنتی ویروس کسپرسکی را برای محصولات خود برگزیده‌اند، نیز دریافت؛ شرکت‌هایی چون: Safenet (ایالات متحده آمریکا)، alt-N(ایالات متحده آمریکا)، Blue Coat (ایالات متحده آمریکا)، Clearswift (انگلستان)، Communigate Systems (ایالات متحده آمریکا)، Critical Path (ایرلند)، D-Link (تایوان)، Finjan (ایالات متحده آمریکا)، GFI (مالت)، IBM (ایالات متحده آمریکا)، Juniper (ایالات متحده آمریکا)، LaNDesk (ایالات متحده آمریکا)، Microsoft (ایالات متحده آمریکا)، Netasq (فرانسه)، Netgear (ایالات متحده آمریکا)، Parallels (روسیه)، Sonicwall (ایالات متحده آمریکا)، WatchGuard (ایالات متحده آمریکا) و ZyXEL (تایوان).

بهترین آنتی ویروس 2022

این کمپانی، در طول مدت دو دهه تقابل با ویروس‌ها و دیگر تهدیدات حوزه IT، به واسطه دانش و تجربه اکتسابی خود توانست نرم‌افزاری را گردآوری کند که امکان پیش‌بینی روندهای توسعه نرم‌افزارهای مخرب را فراهم می‌کند. این برتری، مهمترین تفاوت محصولات شرکت کسپرسکی نسبت به دیگر محصولات تولید شده رقبای آن می‌باشد. که باعث شده در اکثر اوقات یک قدم از رقبای خود در ارائه بهترین خدمات حفاظتی موجود به مشتری، جلوتر باشد.
مشتریان کسپرسکی دسترسی وسیعی به مجموعه‌ای از خدمات که به جهت رفع کلیه نیازهای کاری آنها می‌باشد، داشته و می‌توانند اطلاعات جدید لازمه برای بروز‌رسانی آنتی‌ویروس خود را بصورت ساعتی دریافت کنند.

امنیت یکپارچه

وقتی موضوع حفاظت مطمئن در برابر ویروس‌ها و حملات هکرها و ارسال کنندگان هرزنامه به میان می‌آید، Kaspersky Lab برای تمام مشتری‌ها راه‌حل‌هایی دارد.

این شرکت گستره‌ای فراگیر از محصولات خود را برای محافظت از کاربران PCهای خانگی و شبکه‌های شرکتی در مقابل سیستم‌های بدافزاری پیچیده و چند منظوره‌ای که امروزه در همه‌ جای اینترنت پخشند، ارائه کرده است.
Kaspersky anti spam نیز برای محافظت از کاربران سیستم‌های ایمیل شرکت‌ها و ISPها در برابر هرزنامه‌ها یا ایمیل‌های انبوه ناخواسته طراحی شده است. این برنامه از فناوری تشخیص هوشمند اسیم بهره می‌برد؛ که با تکیه بر تجربه طولانی لابراتوار کسپرسکی در امر محافظت سیستم‌های ایمیل عظیم ساخته شده است.

در سال 1999 کسپرسکی نخستین جایی بود که نرم‌افزار ضد ویروس جامع را برای ایستگاه‌های کاری ، فایل سرورها و سرورهایی که روی سیستم عامل‌های Linux Free BSD اجرا می‌شدند، معرفی کرد. امروزه، این کمپانی گستره‌ای کامل از راه‌حل‌های IT مؤثر را برای سیستم‌ عامل‌های متداول لینوکس free BSD ارائه می‌دهد که هم از برنامه‌‌های کلاینت و هم سرور محافظت می‌کنند.

به علاوه، آزمایشگاه‌های کسپرسکی مجموعه‌ای جدید از خدمات واسپاری امنیت آی‌تی خود را به موسسات کوچک و بزرگ عرضه می کنند. Kaspersky Hosted Email Security این اطمینان را حاصل می‌آورد که تهدیدات ایمیلی (همچون ویروس، هرزنامه، حمله هکرها و فیشینگ) حتی قبل از اینکه به سرورهای شرکت برسند، خنثی و نابود می‌شوند. سرویس Hosted Web Security کسپرسکی نیز برای محافظت در برابر حملات IT است که قصد نفوذ به شبکه شرکت از طریق درگاه‌های اینترنت دارند.

استفاده از کل گستره محصولات آزمایشگاه‌های کسپرسکی، سطحی بی‌نظیر از محافظت را در مقابل بدافزارها و سایر تهدیدات خارجی، حاصل می‌آورد.

مشتریان کسپرسکی به محدوده‌ای گسترده از سرویس‌های افزوده دسترسی دارند تا بتوانند در خصوص کارکرد عالی محصولات ما حداکثر اطمینان را داشته باشند. شرکت برای پایگاه داده آنتی‌ویروس، هر ساعت و برای پایگاه داده آنتی اسپم روزانه 12 تا 24 بار آپدیت منتشر می‌کند. پشتیبانی فنی ما به طور شبانه روزی و به چندین زبان، از طریق تلفن و ایمیل، فعال است. و دیتابیس ضدویروس و ضد اسپم، تحقیقاً هر ساعت از روز آپدیت می‌شود. ما همچنین راه‌حل‌های ضد ویروسی اختصاصی و سامانه‌های امنیت اطلاعات را برای مشتریان شرکتی طراحی، راه‌اندازی و پشتیبانی می‌کنیم.

مشتریان

گرچه بیشتر مشتریان شرکتی ‌ما در ردیف شرکت‌های کوچک و متوسط قرار می‌گیرند. اما طرف‌های قرارداد ما شامل بسیاری از سازمان و موسسات دولتی و بازرگانی بزرگ روسی و بین‌المللی نیز می‌شوند.

انواع آنتی ویروس های کسپرسکی

شرکت کسپرسکی لب با توجه به سیستم های مختلف و کاربرد های گوناگونی که کاربران دارند، محصولات و آنتی ویروس های متعددی را جهت مشتریان خود فراهم نموده است. از جمله این محصولات می توان به موارد زیر اشاره نمود:

آنتی ویروس چیست؟

آنتی ویروس به نرم افزاری گفته می شود که وظیفه پاکسازی و جلوگیری از ورود ویروس و عوامل مخرب به کامپیوتر را بر عهده دارد. هسته مرکزی یک آنتی ویروس، موتور جستجوی آن است. این موتور از الگوریتم های جستجو برای بررسی لایه های مختلف فایل ها استفاده می کند.

ایمن ترین آنتی ویروس های شرکتی کدام هست

در آخرین آزمایش سایت av-comparatives که مربوط به آگوست تا نوامبر سال 2020 می باشد آنتی ویروس شرکتی کسپرسکی در صدر آزمون تشخیص لحظه ایی می باشد. سایر آنتی ویروس های این لیست به ترتیب Avast و Fortinet و Panda  و ESET می باشند.

چگونه آنتی ویروس ایمن رو تشخیص دهیم؟

امروزه آزمایشگاه هایی بسیار زیادی سالانه و حتی ماهانه به بررسی عملکرد آنتی ویروس ها می پردازند و می توانید با یک جستجو در گوگل به لیست این آزمایش های دسترسی داشته باشید. از جمله معتبرترین این آزمایشگاه ها، آزمایشگاه AV-Comparative می باشد که یکی از شناخته شده ترین ها در این حوزه می باشد.

ویروس کامپیوتری چیست؟

ویروس های کامپیوتری برنامه هایی هستند که مشابه ویروس های بیولوژیک گسترش یافته و پس از وارد شدن به کامپیوتر اقدامات غیرمنتظره ای را انجام می دهند. با وجودی که همه ویروس ها خطرناک نیستند، ولی بسیاری از آنها با هدف تخریب انواع مشخصی از فایل ها، برنامه های کاربردی و یا سیستم های عامل نوشته شده اند.های عامل
نوشته شده اند.

اطلاعات تماس

میدان فاطمی خیابان گمنام بین ششم و هفتم پلاک ۳۴ واحد ۳

02174391800 09128581120 info@imennet.net