• شنبه تا چهارشنبه 8:30-17 پنجشنبه 8:30-12:30
  • info@imennet.net
مشاوره رایگان 02174391800

نصب دوربین مدار بسته ⚙️ خدمات راه اندازی دوربین مداربسته

دوربین مداربسته که با نام CCTV هم شناخته می شود، یکی از ابزارهای رایجی است که در بسیاری از ادارات، مراکز خرید، بیمارستان ها و حتی منازل استفاده می شود. هدف استفاده از دوربین مداربسته نظارت و کنترل تردد و افزایش امنیت مکان هاست. خدمات نصب دوربین مداربسته به معنی انجام دادن تمام مراحل نصب و فعال سازی دوربین های مداربسته یک مکان است. نصب و راه اندازی دوربین مداربسته هر چند در نگاه اول امری ساده و آسان به نظر می رسد، اما ایجاد شبکه دوربین مداربسته در مقیاس بزرگ و صنعتی که گاها ده ها و شاید بیش از صد دوربین مداربسته دارند امری تخصصی می باشد که نیازمند یک شرکت نصاب دوربین مدار بسته حرفه ای می باشد.
جهت دریافت مشاوره تماس بگیرید 74391800 (021)
آنچه در این مطلب مطالعه خواهید نمود
    نصب دوربین مدار بسته ⚙️ خدمات راه اندازی دوربین مداربسته

    نصب دوربین مدار بسته ⚙️ خدمات راه اندازی دوربین مداربسته

    نصب دوربین مداربسته و کاربردهای آن

    خدمات نصب دوربین مداربسته اگر به درستی انجام شود، در نهایت تصویر روی نمایشگر مربوطه قابل نمایش است و می‌توان به صورت کامل روی تمام جاها نظارت تصویری کرد. عبارت CCTV در انگلیسی مخفف Closed-circuit Television است. منظور از این عبارت این است که بر خلاف تلویزیون‌ها، تصاویری که از دوربین‌های مداربسته دریافت می‌شوند، در تعداد نمایشگرهای خاص و محدودی قابلیت پخش دارند.

    فناوری دوربین‌های مداربسته برای اولین بار در سال 1942 توسط کشور آلمان ابداع شد و بعد از آن کشور آمریکا در پرتاب موشک‌های فضایی خود از دوربین‌های مداربسته استفاده کرد. دوربین های مداربسته کاربردهای خیلی زیادی دارند. برای مثال در زمینه مدیریت ارتکاب جرم خیلی کمک کننده هستند. در بسیاری از چهارراه‌های بزرگ شهری برای جلوگیری و همچنین پیگیری خودروهای متخلف از دوربین‌های مداربسته استفاده می‌کنند.

    در بانک‌ها از بهترین و باکیفیت ترین دوربین‌های مداربسته استفاده می‌کنند تا در صورتی که سرقت رخ دهد، بتوانند سارقین را شناسایی کنند. طلافروشی‌ها هم مانند بانک‌ها برای جلوگیری از سرقت از دوربین‌های مداربسته استفاده می‌کنند. استفاده از دوربین‌های مداربسته میزان جرم و سرقت را کاهش می‌دهد.

    یکی دیگر از کاربردهای دوربین مداربسته، مدیریت بحران است. خرید دوربین مداربسته در اورژانس‌ها و سایر نیروهای امدادی باعث می‌شود تا مرکز مدیریت از وضعیت هر لحظه نیروهای خود مطلع باشد. در نتیجه در صورت بروز هر گونه مشکلی سریعا اطلاع پیدا می‌کنند و نیروهای پشتیبانی خود را به موقعیت می فرستند. نصب دوربین مداربسته به نظارت اجتماعی هم کمک می‌کند. برای مثال با نصب دوربین مدار بسته در خیابان‌های شلوغ شهر می‎توان روی ترددها و سایر فعالیت افراد نظارت کرد.

    نصب دوربین مداربسته و کاربردهای آن

    نحوه کار دوربین‌های مداربسته

    دوربین‌های مداربسته به این صورت کار می‌کنند که با تبدیل آنالوگ به دیجیتال تصویر را روی مانتیور نمایش می‌دهند. تبدیل آنالوگ به دیجیتال در دوربین‌های مداربسته را retrofitting یا مقاوم سازی می‌گوییم. به طور کلی خدمات نصب دوربین مداربسته کل سیستم شامل موارد زیر می‎شوند:

    • یک یا چند دوربین مجهز به لنز با سنسور تصویر (تعداد دوربین‌ها به بزرگی و کوچکی مکان دارد.)
    • یک دستگاه ضبط که می‌تواند آنالوگ یا دیجیتال باشد. دستگاه ضبط مستقیم در راه اندازی نصب دوربین مداربسته را DVR می‌گوییم. همچنین برای سیستم‌هایی که دیجیتال باشند، از دستگاه NVR استفاده می‌شود.
    • کابل‌ها مهم‌ترین بخش در خدمات نصب دوربین مداربسته هستند. اگر سیستم دیجیتال باشد، از کابل‌های RJ45 استفاده می‌شود، ولی اگر سیستم آنالوگ بود، از کابل‌های کواکسیال استفاده می‌شود.
    • یک یا بیش از یک مانتیور برای انتقال و تماشای تصاویر.
    نحوه کار دوربین‌های مداربسته

    انواع دوربین‌ مداربسته

    برای راه اندازی و نصب دوربین مداربسته استفاده از دستگاه بستگی به نوع دوربین دارد. به طور کلی دوربین های مداربسته 3 نوع هستند. نوع اول دوربین‌های analog هستند. این نوع دوربین‌ها برای ارسال سیگنال، از اتصالات BNC استفاده می‌کنند. این سیگنال‌ها با کابل‌های کواکسیال ارسال می‌شوند. این نوع دوربین‌ها از نظر وضوح کیفیت پایینی دارند و البته قیمت آن‌ها هم نسبت به نوع دوم کمتر است.
    دوربین‎های مداربسته‌ای که از نوع آنالوگ هستند، لوازم جانبی بیشتری نسبت به سایر انواع دوربین‌ها دارند. با توجه به اینکه در خدمات نصب دوربین مدار بسته آنالوگ از کابل‌های کواکسیال استفاده می‌شود، صدا قابل انتقال نیست.

    نوع دوم دوربین‌های مداربسته، دوربین‌های دیجیتال هستند. این دوربین‌ها، نسبت به نوع اول گرانترند. در دوربین‌های دیجیتال تصاویر به صورت فشرده ذخیره می شوند. دوربین‌هایی که از نوع آنالوگ هستند را می‌توان به دیجیتال تبدیل کرد.

    دوربین شبکه نوع دیگری از دوربین‌های مداربسته هستند که به عنوان نوع سوم شناخته می‌شوند. این دوربین‌ها با IP یا شبکه کار می‌کنند که می‌توانند آنالوگ یا دیجیتال باشند. این نوع دوربین‌ها برای پخش فیلم‌ها در اینترنت استفاده می‌شوند و از سرور استفاده می‌کنند. این نوع دوربین از فناوری هوش مصنوعی استفاده می‌کند و می‌تواند زاویه گسترده‌ای را تحت پوشش خود قرار دهد.

    خدمات نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته

    بعد از اینکه راه اندازی و نصب دوربین مداربسته به صورت کامل انجام شد، سیستم نصب شده باید به درستی کار کند. در ادامه تصویر شماتیک از نحوه کار کردن یک سیستم دوربین مداربسته کامل را می بینید.

    شماتیک نصب و راه اندازی دوربین مداربسته

    همانطور که در تصویر بالا می‌بینید، بعد از اتمام راه اندازی دوربین مداربسته، سیستم مانند تصویر بالا شروع به کار کردن می‎کند. همان طور که در شکل مشخص است، ابتدا دوربین‎ها با لنزهایی که دارند، تصویر را ضبط می‌کنند و آن را به دستگاه (برای مثال DVR) ارسال می ‎کنند.

    تصاویر در این مرحله توسط دستگاه ثبت می‌شوند. اتصال بین دوربین و دستگاه می‌تواند توسط کابل‌ها انجام شود یا اینکه می‌توان شبکه را به صورت وایرلس یا بیسیم نصب کرد. البته امکان استفاده از وای فای هم وجود است. انتخاب روش اتصال دستگاه‌ها امری سلیقه‌ای است. طبیعی است که استفاده از کابل برای اتصال هزینه کمتری خواهد داشت.

    دستگاه‌های ضبطی که در سیستم‌های مداربسته استفاده می‌شوند، ممکن است که نرم افزارهای هوشمند برای تحلیل داده داشته باشند. این نرم افزارها قادر هستند داده‎ ها را اسکن کنند. برای مثال تعداد افراد حاضر در مکان را شمارش می‎کنند، همچنین چهره‌ها را به صورت هوشمند تشخیص می‌دهند. آخرین قسمت سیستم‌های مداربسته، مانتیورها هستند. مانیتورها باید توسط ناظر همیشه مورد نظارت قرار بگیرند یا اینکه با استفاده از نرم افزارهای خاص به صورت هوشمند تحت نظارت قرار بگیرند.

    شماتیک نصب و راه اندازی دوربین مداربسته

    تعداد دوربین ها و محل قرارگیری دوربین ها

    هر چه تعداد دوربین ها بیشتر باشد یا مساحتی که دوربین ها در آن نصب می شوند بیشتر باشد، معمولاً کابل ها، داکت ها، لوله ها و تجهیزات بیشتری مورد نیاز است و هزینه نصب دوربین نیز بسیار بیشتر است.

    بهترین مکان برای نصب دوربین مدار بسته کجاست؟

    فضاهای داخلی (به عنوان مثال، اتاق نشیمن، آشپزخانه و سایر اتاق های خانه، ورودی اصلی، لابی، فضاهای پارکینگ و اتاق امن در اقامتگاه ها، اتاق های کارکنان، اتاق های انتظار و فضای موجود در ادارات و انبارها، خانه های تولیدی و سایر اتاق ها در محیط.)

    • پنجره های رو به خیابان
    • درب های اصلی و پشتی یا درب های اضطراری در ساختمان
    • پله ها یا راهروهایی برای خروج اضطراری
    • اتاق برق، ساختمان، موتورخانه و آتش نشانی
    • خیابان یا کوچه ای که محل مورد نظر در آن قرار دارد.

    زاویه و ارتفاع مناسب برای نصب دوربین

    معمولا بهترین زاویه در هر اتاق، گوشه ای از دیوار است که به سقف متصل می شود. توجه داشته باشید که دوربین باید تمامی ورودی ها و خروجی های اتاق را پوشش دهد. همچنین سعی کنید دوربین را نزدیک منبع برق مانند پریز برق قرار دهید، تا به راحتی به این برق دسترسی داشته باشد. مورد دیگر این است که اگر می خواهید دوربین مداربسته را بیرون نصب کنید، دقت کنید که بالاتر از 3 متر باشد تا از افراد دور باشد.

    چگونه بهترین پیمانکار نصاب دوربین مداربسته را پیدا کنیم؟

    شاید مهم ترین چیزی که باید به آن توجه کرد، یک شرکت نصاب دوربین مدار بسته و یک مدیر پروژه خوب است. اپراتور دوربین مداربسته مانند یک پزشک برای امنیت محله شماست و نسخه مناسبی از منطقه شما را برای شما آماده می کند. از آنجایی که ارزش های اخلاقی در شرکت هایی مانند دوربین مدار بسته ناپدید می شوند، انتخاب یک مجری خوب دشوار می شود. هنگام انتخاب پیمانکار و نصاب دوربین مداربسته به نکات زیر توجه کنید:

    1. از یک شرکت معتبر خرید کنید.
    2. رزومه شرکت را بررسی کنید.

    از فروشندگانی که برندهای مختلف دوربین مداربسته را به شما پیشنهاد می کنند دوری کنید؛ زیرا اگر برند اصلی را از آن ها بخواهید، در جای دیگری به شما خسارت می دهند.

    نمایندگی نصب دوربین مداربسته در تهران

    حضور کارشناس و نصاب دوربین مدار بسته در محل و بازدید به تخمین تعداد اتاق ها و تجهیزات لازم کمک می کند. بسته به مکان هایی که کارفرما در نظر دارد، یک طرح اولیه پروژه نیز باید ارائه شود. در صورتی که این فرآیند توسط افراد مبتدی و غیر حرفه ای انجام شود، هزینه های اضافی بر عهده کارفرما خواهد بود. از آنجایی که انتخاب بهترین مسیر برای نصب برق و محل قرارگیری دستگاه نیز بسیار مهم است، نوع سیستم دوربین مداربسته انتخابی نیز بسیار مهم است.

    این یکی از دلایلی است که به مشتریان عزیز توصیه می کنیم نصب را به یک نصاب مطمئن دوربین مداربسته بسپارند. با توجه به اینکه شما در تهران مشتری هستید، مجموعه ایمن نت به عنوان یک شرکت نصب دوربین مداربسته تهران می تواند به خوبی به شما خدمات رسانی کند. بهتر است مسئولیت های امنیتی را به افراد غریبه یا غیر نصب کننده واگذار نکنید. این امر ممکن است علاوه بر مشکلاتی که در بالا ذکر شد، پیامدهای دیگری نیز به همراه داشته باشد. این شامل استفاده از نرم افزارهای جعلی و غیر معتبر برای شروع فرآیند، ناتوانی در انجام کلیه عملکردهای سیستم نظارت و استفاده از روش های مخرب است.

    نمایندگی نصب دوربین مداربسته در تهران

    اقدامات قبل و حین راه اندازی و نصب سیستم دوربین مداربسته

    1. قبل از نصب دوربین مداربسته باید در مورد همه جوانب از شما سوال شود. این کار توسط شرکت نصب دوربین مداربسته انجام می شود، حتی اگر قبلاً با مشتری در مورد نیازهای او صحبت کرده باشد، قبل از نصب مجدداً با او مکان همه دوربین ها و وضعیت آنها را بررسی می کند. مشتری نیازهای خود و دلایل نصب هر دوربین را برای او توضیح می دهد.
    2. یک طرح کلی از مسیرهای کابل دریافت کنید. دقیقاً تصمیم بگیرید که کجا از داکت استفاده کنید.
    3. توانایی مسیریابی دقیق کابل ها از هر جهت را بررسی کنید. به خصوص در جاهایی که نیاز به حفاری است، بهتر است ابتدا امکان نصب دیوارها را بررسی کنید. اگر پردازش تمام مسیرها کامل شد، به مرحله بعد بروید.
    4. سیم هر دوربین را اندازه بگیرید و ببرید. برای هر دوربین، باید یک کابل RG59 (در سیستم دستی) یا یک کابل شبکه (در سیستم شبکه) در نظر بگیرید. کابل برق را می توان برای دوربین ها به اشتراک گذاشت، یعنی فقط یک کابل برق و یک میله برای همه دوربین های شما. بهتر است به جای کوتاه کردن آنها، کمی کابل اضافی در نظر بگیرید. انحراف 7 تا 10 درصد برای مسیرهای کوتاه و 2 تا 5 درصد برای مسیرهای طولانی قابل قبول است.
    5. سیم ها را به تدریج داخل داکت قرار دهید. بهتر است این کار را با نصب دوربین شروع کنید تا کابل اضافی به دستگاه DVR (دستگاه ضبط) منتقل شود.
    6. رشته های سیم را امتحان کنید. سیمهای اضافی را اندازه بگیرید و ببرید. برای قابل حمل بودن در آینده، چند کابل را به جای DVR نگه دارید.

    نصب دوربین مدار بسته در کارخانجات و شرکت های صنعتی

    در کارخانه ها و فضاهای تجاری، حفاظت از تجهیزات مهم و نظارت بر کارکنان برای جلوگیری از سرقت و حوادثی مانند آتش سوزی، نقض اطلاعات، خرابکاری و خرابی تجهیزات بسیار مهم است. انبارها و کارخانه ها دارای سیستم نظارت تصویری هستند. برای نصب دوربین مداربسته در کارخانه های صنعتی و نصب و راه اندازی دوربین در شرکت ها باید دقت کنیم که برای هر منطقه مقاوم در برابر حرارت، دوربین مداربسته خودمان را بخریم. باران و نور کم عکس های دارای نویزی ایجاد می کند.

    متخصصین شرکت ایمن نت عملیات نصب، فروش، خدمات و گارانتی دوربین را در شهرهای مختلف به مدت 20 سال انجام می دهند و مشاوره رایگان نصب دوربین مدار بسته را به مشتریان ارائه می دهند. در صورت نیاز کارشناس به محل اعزام می شود و عیب یابی یا نصب اولیه دوربین مداربسته پس از بازدید اولیه رایگان و سپس در صورت عقد قرارداد برای ارتقاء، عیب یابی، پشتیبانی و نگهداری بازدید ماهانه انجام می شود.

    نتیجه گیری نهایی

    نصب دوربین مدار بسته به صورت آنالوگ و دیجیتال انجام می‌شود. سیستم‌های دوربین مداربسته آنالوگ کیفیت و قیمت پایین تری نسبت به دیجیتال دارند و در صورت تمایل می‌توان آن‌ها را به دیجیتال تبدیل کرد. با توجه به اینکه در سیستم‌های آنالوگ از کابل‌هایی به نام کواکسیال استفاده می‌شود، قابلیت انتقال صدا وجود ندارد.

    دوربین مجهز به لنز، دستگاه، کابل و مانتیور مهم ترین بخش های تشکیل دهنده یک سیستم دوربین مداربسته هستند که در این مطلب در رابطه با چگونگی عملکرد دوربین، انتقال تصویر و ارتباط هر یک از اجزا به صورت مفصل صحبت کردیم.

    آیا در هنگام نصب دوربین مدار بسته باید از یک منبع برق منظم استفاده کرد؟

    به طور کلی پاسخ مثبت است اکثر تولید کنندگان دوربین مداربسته با استفاده از تجهیزات خود به عنوان استاندارد مورد استفاده قرار می گیرند. قبل از اتصال هرگونه منبع تغذیه، همیشه باید مشخصات سازنده را چک کنید.

    از چه نوع کابلی برای سیم کشی سیستم دوربین مدار بسته استفاده می شود؟

    برای سیم کشی سیستم های دوربین تحت شبکه IP از کابل ۶CAT– CAT-5 استفاده می شود.

    معمولا برای سیم کشی دوربین های مدار بسته از کابل کواکسیال استفاده می شود. لطفا توجه داشته باشید که زمانی که می گویم دوربین های مدار بسته، منظور سیستم های دوربین های امنیتی HD که با استفاده از کابل کواکسیال RG59 سیم کشی می شوند است. این نوع از سیستم ها می توانند از دوربین های AHD 1080p و یا دوربین های TVI استفاده کنند.

    چگونه می توان از یک لنز تنظیم دستی آیریز در دوربین مداربسته استفاده کرد؟

    منظور از آیریز در در واقع همان تیغه های اپرچر لنز است که وظیفه تنظیم گشادگی دیافراگم برای ورود نور کافی و مناسب را بعهده دارند. این ساختار در چشم ما نیز وجود دارد، در نور زیاد مردمک چشم تنگ و کوچک می شود که نور کمتری وارد چشم شود و بالعکس در نور کم مردمک بزرگ و باز می شود تا نور بیشتری وارد چشم گردد.

    در تمامی دوربین ها اعم از عکاسی، فیلمبرداری و نظارتی، این موضوع مشترک است. در دوربین های عکاسی دوربین در حالت اتوماتیک، خود میزان گشادگی دیافراگم را بر اساس نور محیط تنظیم می کند. البته در حالت تنظیمات دستی، خود کاربر میزان باز بودن این دریچه را تنظیم می نماید.

    مانیتور کامپیوتر چگونه به دوربین مدار بسته وصل می شود؟

    از طریق کابل های HDMI و VGA به مانیتور وصل میشود و تصاویر را می توانید مشاهده کنید.

    در صورت قطع ناگهانی برق برای دوربین های مداربسته چه اتفاقی رخ میدهد؟

    بدون باتری پشتیبان همان یو پی اس(UPS)، سیستم دوربین های امنیتی شما در صورت قطع برق، خاموش می گردد. در هنگام قطع برق تمامی تنظیمات ذخیره شده بر روی سیستم یا فیلم های ضبط شده، قبل از قطع برق ذخیره شده و این اطلاعات از بین نمی روند، اما DVR های امنیتی شما و یا دستگاه ضبط قادر به ضبط ویدئو از دوربین های شما در طول قطع برق نمی باشند.

    این بدین معنی می باشد که شما از راه دور قادر به کنترل سیستم ها نخواهید بود و وقایع کلیدی و حساس را از دست خواهید داد. در صورت پشتیبانی سیستم دوربین های مداربسته، توسط یو پی اس، سیستم های شما توانایی ادامه کار را در موقع قطعی برق خواهند داشت و در آینده دچار هیچ مشکلی نخواهید بود. بنابراین استفاده از یو پی اس برا ی سیستم دوربین مداربسته توصیه میشود.

    آیا می توان از خرابکاری، دستکاری و یا سرقت دوربین های مداربسته جلوگیری کرد؟

    برای اینکار راه های گوناگونی وجود دارد. به عنوان مثال می توان ازسنسورهای لرزشی در داخل کاور های دوربین مداربسته استفاده کرد و سنسور را به یک سیستم حفاظتی و آژیر متصل نمود. می توان از میکرو سویچ های مخصوص در زیر پایه دوربین و کاور دوربین مداربسته استفاده نمود و به محض باز شدن درب کاور و یا شل کردن پیچ پایه دوربین مداربسته، آژیر به صدا در خواهد آمد.

    می توان از مدار لوپ در داخل پایه و کاور دوربین مداربسته استفاده نمود تا در صورت قطعی سیم لوپ آلارم زده شود . استفاده از سنسور مایکرو ویو -این سنسور به گونه ای عمل می کند که به محض نزدیک شدن سارق به دوربین مداربسته آلارم می دهد.

    نظرات کاربران

    اطلاعات تماس

    میدان فاطمی خیابان گمنام بین ششم و هفتم پلاک ۳۴ واحد ۳

    02174391800 09128581120 info@imennet.net